Velkommen til Holt Lenskjold Erhvervspsykologi

Firmaet ledes af Cand. Psych. Aut. Lisbeth Holt Lenskjold, specialist og supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi, akkrediteret Executive Business Coach fra Ashridge Business School og bred erfaring og løbende efteruddannelse inden for det erhvervspsykologiske område.

Med en solid baggrund og erfaring inden for erhvervspsykologien, hjælper jeg individer, grupper og organisationer med at afklare, opstille og nå i mål med løsningen af deres primære opgave. 
Det er min drivkraft.

Min tilgang er at anvende og omsætte anerkendte psykologiske og organisationsteoretiske modeller i en dynamisk og pragmatisk form, der sikrer maksimal refleksion, læring og erkendelse og muliggør de udviklingsskridt, man ønsker at tage.

Firmaet har eksisteret siden 1990 og jeg har erfaring og succes med at løse opgaver inden for udvikling af organisation, ledere og medarbejdere i offentlige og private virksomheder i ind- og udland.

Jeg er tilknyttet MBA på Business Institute, Aalborg, som underviser og specialevejleder og er ekstern lektor og specialevejleder på psykologistudiet, AAU. Derigennem holder jeg mig faglig skarp og opdateret inden for de nyeste teorier, strømninger og metoder inden for det organisations-, ledelses- og forretningspsykologiske felt.

Mit primære ståsted et det psykodynamiske, men jeg anvender relevante tilgange og metoder fra mange retninger.


 

 
Holt Lenskjold Erhvervspsykologi - Kontor og mødelokale: Virkelyst 10, 2. sal, - 9400 Nørresundby - Administration: Grebjerg 29, Gjøl - 9440 Aabybro - Mobil: 20 40 76 77 - Email: lisbeth@holtlenskjold.dk
Baseret TigerCMS fra Tiger Media A/S